Ryhmät

Ilmoittautuminen ja Viikko-ohjelma Tästä linkistä

Miniraito 0-1v - Emma Laitinen

 

Miniraito on 0-1-vuotiaiden tanssijanalkujen oma tanssiryhmä. Miniraitolaiset pääsevät tutustumaan tanssin maailmaan yhdessä aikuisen kanssa tanssinopettaja Emma Laitisen johdolla. Tunneilla vahvistetaan lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta liikkeen, laulun, leikin ja loruttelun kautta. 


Et tarvitse tunnille mukaan mitään erityistä, mutta voit halutessasi ottaa mukaan huovan/alusen tai kantorepun tai -liinan. Kaikki tunnilla tapahtuu lapsen ehdoilla, joten myös tunnin aikana voi tunnustella sopivaa tapaa olla juuri teille.

 

 

Pisara 2-3v - Emma Laitinen


Pisara on 2-3-vuotiaiden pienten tanssijoiden ja vanhempien oma tanssiryhmä. Pisaralaiset tutustuvat tanssin maailmaan liikkeen, leikin ja musiikin kautta yhdessä turvallisen aikuisen kanssa. Tunneilla vahvistetaan aikuisen ja lapsen välistä vuorovaikutusta sekä tutustutaan omaan kehoon ja sen liikkeisiin yhdessä oman aikuisen ja tanssikavereiden kanssa. Ryhmää opettaa tanssinopettaja Emma Laitinen.

 

 

Riento 3-4v - Sofia Timonen

 

Riento on 3-4-vuotiaille tanssijanaluille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssiin ja ystäviin tutustutaan pitkästi perusliikuntataitojen avulla. Tasapainoillaan, temppuillaan, tanssitaan ja touhutaan pitäen yhdessä hauskaa! Ryhmä on tarkoitettu ilman aikuista pärjääville lapsille.

 

 

Ruusut 5-6v Leeni Ryynänen


Ruusut on 5-6-vuotiaiden tanssiryhmä, jossa lapset pääsevät tutustumaan tanssin maailmaan leikin, laulun ja loruttelun kautta. Tunneilla harjoitellaan oman kehon liikuttamista, tanssin peruselementtejä sekä yhdessä ryhmän kanssa toimimista yhdessä opettaja Leeni Ryynäsen kanssa.

 

 

Temppuviikarit 5-7v - Rene Ounaslehto


Temppuviikarit on tanssiryhmä, jossa päästään tutustumaan tanssimisen ensiaskeleisiin. Tunnilla harjoitellaan musiikin kuuntelemista, liikkumista ja tanssimista eri tasoissa, sekä improvisaatiota leikkien ja tutkien. Tunnille tarvitset liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullon. 

Ryhmään ei tarvitse aiempaa tanssikokemusta.

 

 

TemppuVirsut 8-10v - Tatu Aspelund


TemppuVirsut on tanssiryhmä, jossa tutustutaan yhdessä leikkien, temppuillen, laulaen ja loruillen tanssin maailmaan. Tunneilla harjoitellaan tanssimista, eri tasoissa liikkumista, musiikin kuuntelemista, improvisaatiota ja akrobatiaa. Ryhmään ei tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Mukaan tarvitset liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullon.

 

 

Napsut 7-9v - Sofia Timonen


Napsussa päästetään luovuus valloilleen. Tunneilla harjoitellaan kansantanssin perusteita, tekniikkaa sekä yhdessäolemista, paritanssia ja koreografioita, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa ja leikkimieltä. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

 

Ropina 10-13v - Sofia Timonen


Ropina on 10-13-vuotiaiden tanssiryhmä, jonka tunneilla harjoitellaan niin kansantanssin perustaitoja, yhdessä olemista kuin paritanssiakin, leikinomaisuutta unohtamatta. Yhdessä luoden, tehden ja tanssien harjoitellaan myös perusliikuntataitoja sekä kehonhuoltoa. Aikaisempi tanssitausta on eduksi, mutta ei välttämätön. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa opettajansa Sofia Timosen johdolla.

 

 

Rakka 13-15v - Emma Laitinen


Rakka koostuu 13-15-vuotiaista tanssijoista. Rakan tanssijoista useat ovat aloittaneet tanssimisen jo pienenä ja kokemuksia on kertynyt takataskuun jo usean vuoden verran. Ryhmän harjoitukset koostuvat tanssitekniikasta, koreografioiden harjoittelusta, kehonhuollosta sekä yhdessä tekemisestä ja höpöttelystä. Ryhmä osallistuu kauden aikana järjestettäviin tapahtumiin. Rakka harjoittelee kaksi kertaa viikossa sekä erikseen sovittuina viikonloppuina tanssinopettaja Emma Laitisen johdolla.

 

 

Railo 15-17v - Elssa Antikainen ja Rene Ounaslehto

 

Railo on nuorten edistyneiden tanssijoiden ryhmä. Ryhmän tanssijoilla on useampien vuosien harrastetausta. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa sekä sovitusti viikonloppuisin. Ryhmän tavoitteena on kerätä kokemusta erilaisiin tapahtumiin ja katselmuksiin osallistumalla. Sekä saada esiintymiskokemusta monipuolisista tilaisuuksista. 

Ryhmään pääsee mukaan, jos löytyy aiempaa tanssitaustaa.

 

 

Kepposet 17-21v - Rene Ounaslehto


Kepposet ovat edistyneiden nuorten kansantanssijoiden ryhmä. Harjoittelemme tavoitteellisesti kansantanssin tekniikkaa, sekä koreografioita erilaisiin tapahtumiin ja esiintymistilaisuuksiin. Ryhmän tavoitteena on edistää omaa osaamista kansantanssin viitekehyksessä ja pitää hauskaa hikipisaroita unohtamatta. 

Harjoitukset ovat kerran viikossa ja erikseen sovittavina viikonloppuina.

 

 

Karppi (Aikuisten alkeet) 19-21 - Sofia Timonen


Puraisiko tanssikärpänen? Oletko aina halunnut kokeilla maailman parasta harrastusta, kansantanssia? Nyt on oiva mahdollisuus siihen! Aikuisten alkeisryhmä treenaa kerran viikossa kansantanssin perusaskelikkoja unohtamatta tekniikkaa, paritanssia tai koreografioita. Aiempaa taustaa et ryhmään tarvitse. Tule yksin tai kaverin kanssa kokeilemaan, ja anna tanhutossun kiinnittyä käpälään! 

 

 

Ritinä (aikuiset edistyneet) - Emma Laitinen


Ritinä on pitkään tanssia harrastaneiden aikuisten tanssiryhmä. Ryhmä treenaa tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Ritinä harjoittelee kerran viikossa sekä erikseen sovittuina viikonloppuina tanssinopettaja Emma Laitisen johdolla. Tanssitunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa ja koreografioita kehonhuoltoa unohtamatta. Ritinä osallistuu aktiivisesti tanssitapahtumiin lukukauden aikana.

 

 

Vaara! (aikuiset edistyneet) Sofia Timonen ja Tatu Aspelund


Vaara! on aikuisten tanssiryhmä, jonka treeneissä kansantanssiin suhtaudutaan rennolla mutta intensiivisellä otteella. Mukaan mahtuu tiukan tekniikan lisäksi myös höntsäilyä, koreografiaa sekä improvisaatio ja ilmaisutaitoharjoituksia. Aikaisempi tanssitausta on välttämätön. Ryhmän tavoitteena on päästä jortsailemaan iloisella ja vaarallisella vaikutuksella erilaisiin tapahtumiin!

 

 

Riemu (ikääntyneet) - Sofia Timonen


Riemulla mutta rauhallisuudella, menolla ja meiningillä! Riemu on jo korkeampaan ikään kerenneille tanssijoille tarkoitettu ryhmä, jossa askeleet ja tanssit opetellaan sopivalla sykkeellä. Mummot ja vaarit ja kaikki siltä väliltä, tervetuloa!

 

 

Elofolkjam - Sofia Timonen


Elofolkjam on jokaiselle sopiva tanssiliikuntamuoto, jossa suomalaisen kansantanssin ja -musiikin avulla pääset kokemaan yhteisöllisyyttä, iloa ja riemua! EloFolkJam on Oulun ammattikorkeakoulussa kehitetty tanssiliikuntamuoto senioreille. Tanssiparia ei tarvita, vaan kaikki saavat tanssia omakohtaisesti ja yhdessä. Se sopii kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. Tunneilla pääset nauttimaan suomalaisen tanssin ja kansanmusiikin saumattomasta vuoropuhelusta, yhdessä innostavan ohjaajan kanssa!

 

 

Kansantanssiryhmä Raito - Elssa Antikainen


Kansantanssiryhmä Raito on 9 tanssijan muodostama ryhmä, jota yhdistää rakkaus, hurmos, ilo ja liikkeen tuoma valo toisiinsa. Ryhmällä on pitkä historia yhdessä tanssimisesta. Kasvu yhteen, kipupisteet ja ryhmän muodostuminen tälläiseksi kuin se tänä päivänä on monen vuoden tuotos. Ryhmä on omanlainen ja se haluaa koko ajan kehittyä eteenpäin. Vahvuutena pidämme monimuotoisuutta ja uskallusta kokeilla erilaisia juttuja. Ryhmän jäsenet pääosin ovat alunperin kotoisin Lapista ja rakkaus sinne on vahva. Tanssiminen on kulkenut monen mukana pienestä asti. Tyylikkyys, pari, ja ryhmä on tärkeimmät elementit, joka muodostaa Raiton. Tanssijat haluavat haastaa itseään jatkuvasti ja monella on kyky tuottaa materiaalia myös itse. Yhdessä opettajan ja koreografin johdolla päätämme visuaalisesta puolesta ja se on myös meille tärkeää. Harjoittelemme ainoastaan viikonloppuisin ja se, että näemme vain silloin on merkityksellisestä. Jokainen hetki kohtaamisesta on tärkeä. Opettaja ei päästä koskaan helpolla ja se on se mikä meidät sytyttää.