Ryhmät

Viikko-ohjelma Tästä linkistä
Kysymykset kansantanssiin liittyen: oulunsalons.tanssi@gmail.com

Pisara


Pisara on alle 3-vuotiaiden pienten tanssijoiden ja vanhempien oma tanssiryhmä. Pisaralaiset tutustuvat oman turvallisen aikuisen kanssa tanssin maailmaan liikkeen, leikin ja musiikin kautta. Tunneilla vahvistetaan aikuisen ja lapsen välistä vuorovaikutusta sekä tutustutaan omaan kehoon ja sen liikkeisiin yhdessä oman aikuisen ja tanssikavereiden kanssa. Ryhmää opettaa tanssinopettaja (AMK) Emma Laitinen

 

Pisaran treenit Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) tiistaisin klo 17:00–17:30


HUOMIO! Ilmoita ryhmään erikseen sekä osallistuva lapsi että aikuinen.


Ilmoittaudu Pisaraan klikkaamalla tästä!

 

 

Riento (2019-2021)

 

Riento on pienille tanssijanaluille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssiin ja ystäviin tutustutaan pitkästi perusliikuntataitojen avulla. Tasapainoillaan, temppuillaan, tanssitaan ja touhutaan pitäen yhdessä hauskaa! Ryhmä on tarkoitettu ilman aikuista pärjääville lapsille. Riento harjoittelee kerran viikossa. Ryhmää opettaa tanssinopettaja (AMK) Sofia Timonen.


Riennon treenit keskiviikkona Mäntypellon päiväkodilla klo 17:15–17:45

Ilmoittaudu Rientoon klikkaamalla tästä!

 

 

Ruusut (2016-2018)

 

Ruusut on tanssiryhmä, jossa lapset pääsevät tutustumaan tanssin maailmaan leikin, laulun ja loruttelun kautta. Tunneilla harjoitellaan oman kehon liikuttamista, tanssin peruselementtejä sekä ryhmätyötaitoja yhdessä opettajan ja tanssikavereiden kanssa.

 

Ruusut harjoittelee kerran viikossa tanssinopettaja (AMK) Sofia Timosen johdolla.

Ruusujen treenit keskiviikkona Mäntypellon päiväkodilla klo 17:45–18:30 

 

Ilmoittaudu Ruusuihin klikkaamalla tästä!

 

 

Ropina (2010-2013)

 

Ropina on tanssiryhmä, jonka tunneilla harjoitellaan niin kansantanssin perustaitoja, yhdessä olemista kuin paritanssiakin, leikinomaisuutta unohtamatta. Yhdessä luoden, tehden ja tanssien harjoitellaan myös perusliikuntataitoja sekä kehonhuoltoa. Aikaisempi tanssitausta on eduksi, mutta ei välttämätön. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa tanssinopettaja (AMK) Sofia Timosen ja Leeni Ryynäsen johdolla.

Ropinan treenit maanantaisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 17:30–19:00


Ilmoittaudu Ropinaan klikkaamalla tästä!

 

 

Rakka (2008-2010)

Rakka on nuorten tanssijoiden tavoitteellinen kansantanssiryhmä. Ryhmän harjoituksiin tervetulleita ovat sekä uudet että jo tanssivuosia takataskuun kerryttäneet tanssijat. Rakan harjoitukset koostuvat tanssitekniikasta, koreografioiden harjoittelusta, kehonhuollosta sekä yhdessä tekemisestä. Ryhmä osallistuu kauden aikana sekä seuran omiin tapahtumiin että tanssitapahtumiin ympäri Suomen. Ryhmää opettaa Emma Laitinen (tanssinopettaja AMK).

Rakan treenit keskiviikkoisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 17:00–19:00


Ilmoittaudu Rakkaan klikkaamalla tästä!

 

 

Railo (2006-2008)

 

Railo on nuorten edistyneiden tanssijoiden ryhmä. Ryhmän tanssijoilla on useampien vuosien harrastustausta. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa sekä sovitusti viikonloppuisin. Railon treenit koostuvat yksilö- ja paritekniikasta, koreografioista sekä kehonhuollosta. Ryhmä osallistuu aktiivisesti tanssin kentän tapahtumiin. Ryhmää opettavat tanssinopettajat (AMK) Emma Laitinen ja Tatu Aspelund.

Railon treenit tiistaisin ja torstaisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 17:30–19:00

 

Ilmoittaudu Railoon klikkaamalla tästä!

 

 

Kepposet

 

Kepposet on nuorten aikuisten kansantanssiryhmä. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kansantanssin tekniikkaa sekä koreografioita erilaisiin tapahtumiin ja esiintymistilaisuuksiin. Ryhmän tavoitteena on edistää omaa osaamista kansantanssin viitekehyksessä ja pitää hauskaa hikipisaroita unohtamatta. 


Harjoitukset ovat kerran viikossa ja erikseen sovittavina viikonloppuina. Ryhmää opettaa tanssinopettaja (AMK) Tatu Aspelund.

Kepposten treenit torstaisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 19:00–21:00


Ilmoittaudu Kepposiin klikkaamalla tästä!

 

 

Karppi

 

Puraisiko tanssikärpänen? Oletko aina halunnut kokeilla maailman parasta harrastusta, kansantanssia? Haluatko syventyä kansantanssin perusteisiin? Nyt on oiva mahdollisuus siihen! Aikuisten alkeisryhmä Karppi treenaa kansantanssin perusteita unohtamatta tekniikkaa, paritanssia tai koreografioita. Aiempaa taustaa et ryhmään tarvitse. 

 

Ryhmä treenaa tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa kerran viikossa tanssinopettaja (AMK) Sofia Timosen ja Leeni Ryynäsen johdolla.

Karpin treenit maanantaisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 19:00–21:00


Ilmoittaudu Karppiin klikkaamalla tästä!

 

 

Vaara!

 

Vaara! on aikuisten tanssiryhmä, jonka treeneissä kansantanssiin suhtaudutaan rennolla mutta intensiivisellä otteella. Mukaan mahtuu tiukan tekniikan lisäksi myös höntsäilyä, koreografiaa sekä improvisaatio ja ilmaisutaitoharjoituksia. Aikaisempi tanssitausta on välttämätön. Ryhmän tavoitteena on päästä jortsailemaan iloisella ja vaarallisella vaikutuksella erilaisiin tapahtumiin! Opettajina Emma Laitinen ja Sofia Timonen (tanssinopettaja AMK).

Vaaran treenit keskiviikkoisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 19:00–21:00

Ilmoittaudu Vaaraan klikkaamalla tästä!

 

 

Ritinä

 

Ritinä on aikuisten kansantanssiryhmä edistyneille. Ryhmä treenaa tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa tiistaisin klo 19-21 sekä erikseen sovittuina viikonloppuina. Tanssitunnit koostuvat yksilö- ja paritekniikasta, uusista ja perinteisistä koreografioista sekä kehonhuollosta. Ritinä osallistuu aktiivisesti tanssitapahtumiin lukukauden aikna. Ryhmää opettaa tanssinopettaja (AMK) Emma Laitinen.

Ritinän treenit tiistaisin Valkkarilla (Oulunsalon nuorisoseuran talo osoitteessa Neuvoksenkuja 2) klo 19:00–21:00


Ilmoittaudu Ritinään klikkaamalla tästä!

 

 

Kysymykset kansantanssiin littyen:

oulunsalons.tanssi@gmail.com